Back to top
Mål och vision

Om Falco

Hem Om Falco Mål och vision

Mål och vision

"En hållbar utveckling av utemiljön med produkter som utmärker sig i både funktionalitet och design".

Det här sammanfattar Falcos affärsfilosofi. För att uppnå detta utvecklar, tillverkar och levererar Falco alla typer av standardiserarde och skräddarsydda gatumöbler och cykelparkeringssystem. Alla våra produkter tillverkas med modern design, hög kvalitet och hållbarhet i åtanke. Kombinationen av dessa faktorer med överkomliga priser, gör att kunderna kan njuta av en mycket låg ägandekostnad över tid vid inköp Falcos produkter. 

Falcos  företagskultur  bygger på integritet hos vår personal och förtroende för våra produkter. Alla affärsprocesser genomförs i tid, på ett professionellt sätt. All personal måste vara proaktiv och vänlig i sitt arbete.

Falco tror på att utveckla långsiktiga partnerskap med alla våra externa samarbetspartners vilket borgar för  professionella relationer över tid. 

Falcos prisstruktur sätter vinstmål som främjar kontinuitet. Genom ett pågående investeringsprogram i personal, produkter och infrastruktur, erbjuder vi en stabil och säker verksamhetsplattform för framtiden. 

Slutligen ser Falco på alla våra aktiviteter mot bakgrund av vårt sociala ansvar . Hälsa och säkerhet för vår personal, de användarvänliga och funktionella aspekterna av våra produkter, vår omsorg om miljö och hållbarhet är i centrum för detta. 

Kundservice och teknisk support

Ring eller maila oss för snabb offerering och hjälp i projekteringsfrågor:

08 750 80 15 info@modulkonstruktion.se

Modulkonstruktion AB
Vikdalsvägen 50
131 28 Nacka Strand