Back to top

Falco Cykelparkering hos Siemens i Stockholm

Hem Våra projekt Falco Cykelparkering hos Siemens i Stockholm

Förbättring av arbetsplatsens cykelparkering samt uppförande av rastplats utanför entrén hos Siemens i Stockholm. En sektion cykeltak modell FalcoLite bestående av 3 st 3 m moduler. Två av dessa har cykelställ modell FalcoIdeal med 7 cyklar per modul. En modul har nyttjats som rökyta och försetts med rostfri askkopp modell FalcoAsh och ståbord. En sektion med 18 cykelplatser i enkelsidiga FalcoIdeal är placerade under bar himmel. Fyra bänkar modell FalcoLinea med ryggstöd kompletterat med ståbord ger en plats för rast och vila invid entrén.


FalcoIdeal är en vidareutveckling av Falcos klassiska cykelställ A11 och FalcoSound. Cykelställen är av typen hög/låg med cc375 mm mellan cyklarna. FalcoIdeal är konstruerat av L-profiler och homogena stålstänger. Konstruktionen är varmgalvaniserad och ändarna på stängerna som skyddar framhjulet mot böjning är gummiöverdragna. En extra låsögla invid framhjulet ger bättre fastlåsningsmöjligheter hos FalcoIdeal.


FalcoLite cykeltak är vårt populäraste tak. Varmgalvaniserad stålkonstruktion med taktäckning i slagtålig polykarbonat. Designen är trevlig, funktionell och harmonierar med både gammal och ny bebyggelse.


FalcoLinea är Falcos storsäljare i möbelsegmentet i Holland. Tillverkad i varmgalvaniserat stål och hardwoodträ. En robust konstruktion med lång livslängd. Benen kan fås med avslut fotplatta i eller under marknivå.
Alla Falcos stålprodukter är varmgalvaniserade och kan levereras pulverlackerade i valfri RAL-kulör.
Byggde gjorde Wincrantz Byggnads AB, <http://www.wincrantzbygg.se/>

Kundservice och teknisk support

Ring eller maila oss för snabb offerering och hjälp i projekteringsfrågor:

08 750 80 15 info@modulkonstruktion.se

Modulkonstruktion AB
Vikdalsvägen 50
131 28 Nacka Strand