Back to top
Nyheter

Nyheter

Hem Nyheter Nyheter

13 jul 2020 FalcoPrior cykelhage i Falkenberg Falkenberg Kommun installerar Falco Prior, vår praktiska och säkra cykelhage.
21 okt 2019 Stilfulla Falco Scandic cykelgarage Tre stilfulla Falco Scandic cykelgarage i specialutförande i samarbete med Serneke, Arlöv.
5 dec 2018 Linköping Resecenter - Falco Rail med tvåvåningsställ Falco Premium Inom kort invigs den nya cykelparkeringen vid Linköpings Resecenter.
19 sep 2017 Upphandlade av Uppsala Kommun - Falco Premium+ tvåvåningsställ Modulkonstruktion / Falco vann nyligen upphandlingen av tvåvåningsställ till Uppsala Kommun och kommer att leverera samtliga cykelställ under en treårsperiod.
20 dec 2016 SEB:s nya kontor i Arenastaden, Solna - 1150 st cykelplatser i tvåvåningsställ Vi avslutar året med att installera tvåvåningsstället Falco Premium i SEB:s nya kontor i Solna. Cykelrummet är gigiantiskt och huserar 1150 st cykelplatser totalt, de flesta i tvåvåningsstället Falco Premium.…
20 dec 2016 Trafikkontoret i Stockholm satsar på tvåvåningsställ Modulkonstruktion/Falco installerar cykelställ i två våningar i ett nytt pilotprojekt åt Trafikkontoret i Stockholm. Man testar att använda stadens olika broar som naturligt tak för cykelparkeringar -…
17 maj 2016 Lerum kommun satsar stort på cykelboxar från Falco Nu i dagarna är det premiär för 25 cykelplatser på fyra olika platser i Lerum Kommun med individuell inlåsning av cyklarna. Boxarna, som är belysta med LED-ljus, har lås som styrs via en app i cykelägarens…
23 jul 2015 Falco tar hem stororder! Falco har av Stockholm Läns Landsting och Skanska valts som leverantör av utrustning till projekt Nya Karolinska.
15 nov 2012 FalcoLinea bänken accepteras av Byggvarubedömningen! Under projekteringsarbetet för ett av Sveriges största byggprojekt genom tiderna, fick vi en förfrågan om att göra en byggvarubedömning för att se om FalcoLinea möter beställarens miljökrav.
9 nov 2012 Unik Falco cykelparkering i Stockholm Den 9 juli öppnades Stockholms första cykel parkeringsgarage i Älvsjö, strax söder om centrala Stockholm. Det finns plats för 390 cyklar och parkering är gratis. Falco har levererat FalcoLevelPros, Sheffield cykelställ och FalcoTriangles till projektet.
Kundservice och teknisk support

Ring eller maila oss för snabb offerering och hjälp i projekteringsfrågor:

08 750 80 15 info@modulkonstruktion.se

Modulkonstruktion AB
Vikdalsvägen 50
131 28 Nacka Strand