Back to top

Nyheter

Hem Nyheter Nyheter Falco tar hem stororder!

Falco tar hem stororder!
Falco tar hem stororder!
Nyheter 23 jul 2015

Falco har av Stockholm Läns Landsting och Skanska valts som leverantör av utrustning till projekt Nya Karolinska. Utrustningen kommer att levereras i tre etapper, med början 2016, och omfattar bänkar, stolar, papperskorgar samt cykelställ och -pollare.

Möblerna utgörs av standardartiklar i FalcoLinea- och FalcoMetro-serien, samt vissa specialdesignade varianter på dessa. Läs mer om FalcoLinea och FalcoMetro här http://www.falcostreetfurniture.se/products/parkmobler/parkbankar-med-ryggstod/falcolinea-bench/ och här http://www.falcostreetfurniture.se/products/parkmobler/parkbankar-utanryggstod/falcometro-bench/

Papperskorgarna tas ur FalcoJona-serien, kompletterade med fågelskyddande inkastlucka. http://www.falcostreetfurniture.se/products/parkmobler/avfallsbehallare-papperskorgar/falcojonalitter-bin/

Cykelställ och -pollare är speciellt framtagna för projektet och finns inte som artikelnr. Samtliga produkter kommer att tillverkas i vfz stål och pulverlackeras enligt kundens specifikation. Trä i möbler kommer genomgående vara Sapuira med full spårbarhet på ursprung. Alla produkter kommer levereras miljögodkända i Byggvarubedömningen.
Vi tackar SLL och Skanska för förtroendet, samt hoppas att detta projektet blir starten på en lika lyckosam utveckling för Falcos möbler i Sverige, som vi hittills har haft inom segmentet cykelparkeringsprodukter!

Ja tack, håll mig uppdaterad om nyheter från Falco. (obs vi skickar vårt nyhetsbrev högst varannan månad)

[formulier|9]

Kundservice och teknisk support

Ring eller maila oss för snabb offerering och hjälp i projekteringsfrågor:

08 750 80 15 info@modulkonstruktion.se

Modulkonstruktion AB
Vikdalsvägen 50
131 28 Nacka Strand