Back to top

Nyheter

Hem Nyheter Nyheter Upphandlade av Uppsala Kommun - Falco Premium+ tvåvåningsställ

Upphandlade av Uppsala Kommun - Falco Premium+ tvåvåningsställ
Upphandlade av Uppsala Kommun - Falco Premium+ tvåvåningsställ
Nyheter 19 sep 2017

Modulkonstruktion / Falco vann nyligen upphandlingen av tvåvåningsställ till Uppsala Kommun och kommer att leverera samtliga cykelställ under en treårsperiod. Här ser vi den första installationen av 86 cykelplatser vid Smedjegränd i centrala Uppsala, staden och kommunen som gjort sig kända som en av Sveriges mest framsynta när det gäller cykling.

Tvåvåningsställ för cyklar är det självklara valet när man behöver maximera antalet cykelplatser per ytenhet. Att parkera sin cykel i tvåvåningsställ är i princip lika enkelt som att parkera i ett vanligt cykelställ, tack vare gasfjädern som hjälper till med lyftet till övre våningen. Tvåvåningsställen är av modell Falco Premium+ och har försetts med extra ögla för fastlåsning av cykelramen, vilket uppskattas av många cyklister. 

Falco Premium+ cykelställ i två våningar syns nu i allt fler sammanhang i offentlig miljö tack vare användarvänligheten, säkerheten och det stora antalet cykelplatser på liten yta. Vi ser fram emot fler installationer inom kort i Uppsala Kommun.

 

Kundservice och teknisk support

Ring eller maila oss för snabb offerering och hjälp i projekteringsfrågor:

08 750 80 15 info@modulkonstruktion.se

Modulkonstruktion AB
Vikdalsvägen 50
131 28 Nacka Strand